Træn for pokker …

frostcup I dag stod den på træning på flere fronter:

  • Frost cup, fjerde afdeling i Værløse
  • Træning i fitnesscenter

Ambitiøst program! Men hvad gør man ikke for at holde sig i gang?

Tog hjemmefra ved 8-tiden i morges for ar være klar i god tid til start i Værløse; Frost cup er en serie på fem løb, der foregår forskellige steder i Storkøbenhavn. Dejligt at komme lidt væk fra de sædvanlige løb i indre København.

Indtil i dag har det knebet med at levere frost til løbene, men det var der så i dag! Turen var rigtig god (og hård i det kuperede terræn). Efter løbet en tår vand, hurtig omklædning til tørt og varmt tøj, hyggesnak med andre løbere og en kop god kaffe. Derefter følger en lodtrækning, hvor jeg aldrig vinder noget og så er underholdningen forbi for denne gang!

Næste stop. Styrketræning! Havde aftale med en løbekammerat og havde pakket tasken til at kunne tage den nonstop fra Værløse til FitnessDk i Valby. Undervejs fandt jeg ud af, at løbekammerat havde tænkt sig at varme op med en gang zumba – ”Det lyder da meget sjovt”, tænkte jeg, så da toget havde afleveret mig på Valby station, gik jeg op og skrev mig på. Zumba er ikke min spidskompetence, men af og til er der nogle old school-aerobictrin med, som jeg kan huske, og så kan cirkushesten optræde lidt igen.

Bagefter var vi klar til styrketræning: 3 x 3 øvelser udført i løbet af en halv times tid; Så var vi grydeklare!

Aften! Hvad skal jeg lave? Ja, en god dvd på den bærbare og benene op – Bilder mig ind, at zumbaen løsnede lidt op for de ømme ben – Det er vel aldrig usundt at danse? Men kan nu godt mærke, at jeg ikke er 50 længere ;-)

 

http://frostcup.dk/

Fitnesscentret

Løbeklubben

Lidt musik til at løsne hofterne: Santana – Corazon espinado

Og lidt low budget-morgengymnastik: Enjoy!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15