Når man nu alligevel er i udlandet …

ShapeUpEn dejlig dag i Oslo har det været – Mit arbejde gør, at jeg af og til rejser på kundebesøg; det er ikke ofte, men det er dog allerede blevet til to éndags-ture i år. Når jeg sådan får bevæget mig til udlandet, er jeg en stensikker gæst  i lufthavnens store kiosker ved magasinhylden. Elsker at læse magasiner om sundhed og fitness, og inspirerende at se, hvad de taler om i det store udland.

Flyturen på vej hjem blev slået ihjel med det norske magasin Shape up. I Norge vil kvinderne også gerne have en flot veltrænet bagdel ( artiklen ’4 enkle øvelser til sprett-rumpe’ og fyre en god tid af på halvmarathon ( ’Løp ditt beste halvmaraton’).

Nogle af de gode artikler har jeg gemt til i aften; Da vil jeg læse om:

’Karbohydrater er ja-mat’ ( det lyder dejlig kontroversielt midt i en lowcarbtid),

Anmeldelse af trendy diæter; bl.a. paleo og lchf – uha uha, ingen berøringsangst her, fedt! (om jeg så må sige)

og en med titlen ’En uke i helvete’ – En journalist har tilbragt en uge inspireret af en i Norge meget omtalt bog Helvetetsuka; bogen hævder, at man kan ændre sit liv for altid på 7 dage (!).

Ku jo være, at der var noget at lære … Glæder mig til at læse magasinet færdigt!

 

Shape ups hjemmeside – en del gode links til øvelser, hvis der mangler inspiration til næste tur i fitnesscentret.

NRKs kommentar til Helvetetsuka – Virker quick-fix?

Og så var nordmændene i dag specielt vilde med Therese Johaug, der vandt bronze på 10 km langrend i dag ved OL; De har altså noget mere at skyde med deroppe, når vi taler vintersport :-)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15