Sluk for dramadronningen

For lidt over to år siden fik jeg stress. Jeg blev sygemeldt, blev fyret og havde et kæmpe rod i mt liv mht. hvad jeg skulle gøre for at blive rask og – ikke mindst – hvad jeg skulle leve af fremover!

Jeg arbejder nu i samme branche som før i et godt interessant job. Af og til kommer der en hilsen fra stressen, hvor jeg kan mærke, at jeg er ved at gøre et unødvendigt drama ud af noget, der burde være en bagatel. At kunne mærke, hvornår dramaet er på vej, er nøglen til at få bugt med den sygelige del af stressen og til at lære at leve med den rest, der altid vil være tilbage.

Her er det så, at min reklame for ”det gode simple liv” skal ind – Motion og kost kan ikke løse alting, men min fornemmelse siger, at hvis man spiser mad, der giver energi, dyrker sport, som man kan lide og sover ordentligt, – ja så bliver ens fysik i stand til at støtte op om det, man gerne vil: Et liv i balance står øverst på min ønskeseddel!

For mig er balance vel at mærke ikke noget, der skal foregå på et ustabilt linedansertov, – Min balanceøvelse går ud på at skaffe plads til en god solid bred sti med plads til at have begge fødder på jorden (grounding hedder det vistnok).

Det er derfor, at jeg siger, at mit liv skal være så simpelt som muligt! Her er noget af det, jeg forsøger at gøre:

  • Vil indrette mit hjem, sådan at det siger ’ Velkommen hjem – Du er tryg her’ (jeg er et bygge-hule-menneske).
  • Prøver at gøre tingene nemme for mig selv ved at minimere praktisk bøvl. Pakker en kæmpe taske om morgenen, hvis jeg skal træne, sådan at jeg ikke behøver at tage hjem før løbeturen –Bruger også nogle gange tricket, selv om jeg ikke skal træne, men bare skal videre til noget andet, der kræver ”kostumeskift”.
  • Prøver at bruge tiden på det rigtige! Jeg er f.eks. ikke særlig god til at være i selskab med mange mennesker, jeg ikke kender – Gyser ved tanken om familiefest, firmakomsammen osv. Hvis jeg skal lave ingenting, gør jeg det bedst hjemme hos mig selv. (Var der nogen, der sagde introvert?).

 

’The drama queen’ får et mere og mere balanceret liv, men har stadig meget at lære!

 

Hav en god energigivende weekend :-) Glæder mig til masser af frisk luft og et skud kultur!

 

No more drama – Mary J. Blidge

Sofia Manning er en dygtig fame, der kan spotte en drama queen på lang afstand! Læs her!

… og til sidst lidt farver:

Buket

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15