Sportskompagniet

AnybodyCanDo

Det har været en interessant tid siden seneste blogindlæg – Jeg har bestemt mig for at skrue ned for mit primære job som systemudvikler og starte et hobbyfirma fra 1. august. Begrundelsen er, at jeg vil gå – om ikke ”all in”, så i hvert fald delvist in – med hensyn til at formidle sundhed og vejlede andre i at få mere energi og en stærk krop, der kan være et fundament i det daglige.

Det er dejligt at have taget den beslutning – Jeg synes, at jeg har en masse at give og glæder mig til at prøve at være deltidsselvstændig. Det giver en masse interessante følelser, der kan sammenlignes med at skulle konfrontere noget, man er bange for: Det ene øjeblik er jeg super-inspireret og ser frem til at møde en masse søde mennesker, der har taget en beslutning om at gøre noget godt for sig selv; det næste øjeblik tænker jeg: Hvad pokker tror du egentlig, at du er? Hvordan har jeg dog fået den idé, at jeg kan hjælpe nogen?

Jeg husker da jeg i start-90erne var i gang med at lære at blive aerobicinstruktør. Det var i et studie i Valby, og vi elever var der konstant for at træne vore programmer ind i rygraden. Vi underviste hinanden og skulle desuden i slutningen af uddannelsen ind og tage opvarmningen på de ordinære hold for at vænne os til at være på. Tanken om det sidste var overvældende; det var et lille studie, hvor folk kom for at få topkvali’ træning, så vi frygtede den dag, vi skulle ind til ”de rigtige hold”!

Første gang var jeg absolut uforberedt! En aften gik jeg og hyggetrænede med en af de andre – Receptionisten kom hen og sagde: Instruktøren på næste hold er lidt forsinket, – Kan du ikke lige tage opvarmningen, sådan at vi kan starte holdet til tiden?

Overraskelser er bestemt ikke noget, jeg er god til – Heller ikke dengang, men jeg sagde: ”Jo, det kan jeg godt” og gik ind til ”løverne”. Jeg husker ikke, hvad jeg lavede, men husker fornemmelsen af, at det var ok, så snart holdet var sat i gang – Men jeg var meget glad for, at instruktøren dukkede op ca. 10 minutter inde i timen og tog over. Puha! Men hvor var det godt at have gjort det!

I dag er jeg glad for at undervise! Men nye ting bliver jeg nok aldrig helt god til – Det kræver, at jeg sætter mig i en situation, hvor jeg ikke bare kan løbe fra det hele – Som for eksempel at bekendtgøre her, at Miannes sportskompagni starter 1. august 2014.

Med tiden kommer der mere info om, hvad Miannes sportskompagni kommer til at beskæftige sig med, men det bliver det jeg er bedst til, nemlig sportsmassage (fysiurgisk massage), kostvejledning og træningsvejledning (styrke og løb). Det kommer til at handle om, hvordan man kan få mere energi ind i hverdagen og hvordan man får træningen til at fungere, sådan at den bliver til noget!

Bloggen her kommer til at fortsætte med nyt fra den del af min hverdag, der har at gøre med sundhed, og min første hurdle bliver at få skrevet et produktkatalog, jeg er tilfreds med :-)

Følg evt. med på facebook: https://www.facebook.com/MiannesSportskompagni

Og selvfølgelig hjemmesiden: www.mianne.dk .

Stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15